Bacallau ao fuel Prestige.
(do libro 1080 receitas de cociña de Ana Botella)
Ingredentes:
- Un Bacallau ben grande, do tipo Prestige (atopanse en calquera mercado).
- Tres Ministros pepeiros dos gordos.
- Un Delegado do Goberno ben peitadiño (de importación).
- Dous Conselleiros nen verdes nen maduros.
- Un Presidente autonómico entrado en anos.(Gran Reserva)
- Un Plan de 7.300 millons de promesas.
- Un buque da armada con 600 “marines” en labor humanitaria.
Coller o Bacallau Prestige polos cornos e partilo xustamente pola metade.
Unha vez feito o buraco menealo ben meneadiño por toda a casa para que solte o xugo. (Non vos preocupedes polas manchas que xa o limparemos). Botarlle unhas oliñas de auga de mar para darlle sabor.
Deixar pasar varios días e botarlle un pouco de Conselleiro (unha vez limpo). Esperar unha semana enteira,e irlle botando os anacos de Delegado de Goberno un día si e outro tamen.
Cando a cousa se poña quente poñerlle os tres ministros con ovos, e deixar repousar.
O Presidente autonomico conservalo no frigoifico antes de botalo para que non pudra. No caso de que este pocho poñerlle por enriba o Plan de 7.300 millons de promesas para que non se note tanto.
Poñer o Bacallau xunto co Delegado, Conselleiro e Presidente no lume, e esperar o tempo que se tarda en rezar un AVE-maría. Se ainda non colle boa cor, pasar do AVE- María e darlle máis lume.
Ollo con ver a TVG namentres esperamos porque podese ir por fora da pota e facer unha boa. Podese tamen proferir conxuros contra a Oposición. Non vale para nada pero queda bonito na mesa.
Xunto co bacallau ao Prestige, alguns entendidos acompañan unhas racións de marines en labor humanitaria. Este costume foi traido polos nosos paisanos que andan polo mundo adiante. E moi tipico dos paises anglo-saxóns.
NUNCA deixar pasar MAIS da conta, NUNCA esquecer de telo todo ben preparadiño MAIS sen apuros, e sobre todo NUNCA MAIS.
(do libro 1080 receitas de cociña de Ana Botella)
Ingredentes:
- Un Bacallau ben grande, do tipo Prestige (atopanse en calquera mercado).
- Tres Ministros pepeiros dos gordos.
- Un Delegado do Goberno ben peitadiño (de importación).
- Dous Conselleiros nen verdes nen maduros.
- Un Presidente autonómico entrado en anos.(Gran Reserva)
- Un Plan de 7.300 millons de promesas.
- Un buque da armada con 600 “marines” en labor humanitaria.
Coller o Bacallau Prestige polos cornos e partilo xustamente pola metade.
Unha vez feito o buraco menealo ben meneadiño por toda a casa para que solte o xugo. (Non vos preocupedes polas manchas que xa o limparemos). Botarlle unhas oliñas de auga de mar para darlle sabor.
Deixar pasar varios días e botarlle un pouco de Conselleiro (unha vez limpo). Esperar unha semana enteira,e irlle botando os anacos de Delegado de Goberno un día si e outro tamen.
Cando a cousa se poña quente poñerlle os tres ministros con ovos, e deixar repousar.
O Presidente autonomico conservalo no frigoifico antes de botalo para que non pudra. No caso de que este pocho poñerlle por enriba o Plan de 7.300 millons de promesas para que non se note tanto.
Poñer o Bacallau xunto co Delegado, Conselleiro e Presidente no lume, e esperar o tempo que se tarda en rezar un AVE-maría. Se ainda non colle boa cor, pasar do AVE- María e darlle máis lume.
Ollo con ver a TVG namentres esperamos porque podese ir por fora da pota e facer unha boa. Podese tamen proferir conxuros contra a Oposición. Non vale para nada pero queda bonito na mesa.
Xunto co bacallau ao Prestige, alguns entendidos acompañan unhas racións de marines en labor humanitaria. Este costume foi traido polos nosos paisanos que andan polo mundo adiante. E moi tipico dos paises anglo-saxóns.
NUNCA deixar pasar MAIS da conta, NUNCA esquecer de telo todo ben preparadiño MAIS sen apuros, e sobre todo NUNCA MAIS.
No hay comentarios:
Publicar un comentario